Op 1 juni 1988  is schoonheidsspecialiste Hetty van Gemert begonnen met Salon de Beauté.Sinds februari 2007 heeft de salon een geheel nieuwe huisvesting gekregen, optimaal afgestemd op de moderne eisen die aan een professionele schoonheidssalon gesteld worden. In de loop der jaren heeft Hetty een vaste klantenkring opgebouwd die zich voortdurend uitbreidt.

nieuws12

In Salon de Beauté geldt de slogan: gezondheid van binnenuit leidt tot schoonheid naar buiten! Hetty beperkt zich dan ook niet alleen tot schoonheidsbehandeling maar tracht ook geest en lichaam in balans te brengen.

nieuws2

De klant ontvangt een breed advies, dat zich niet beperkt tot de huidverzorging maar ook aandacht besteedt aan de verzorging van binnenuit (inwendig d.m.v.thee’s, kruiden en olieën). Hierbij past een individuele benadering; elk mens is immers uniek en vraagt om een eigen behandeling voor een optimaal gezonde huid.

nieuws4

Hetty werkt uitsluitend met natuurlijke middelen van gerenomeerde merken zoals: Dermalogica, Société Provençale d’Aromatherapie en Dr. Grandel.

nieuws3

Op het gebied van huidverbetering wordt samen met de klant een behandelplan opgesteld voor thuis; want eigen verzorging is een must om tot goede resultaten te komen.